1 csomag chilis tortilla chips
1 púpozott evőkanál majonéz
2 db kisebb csirkemell
étolaj
sültkrumpli
A Tartár mártáshoz:
1 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 kiskanál mustár
1 kiskanál citromlé
1 csipet só
0,5 kiskanál fehérbors
ízlés szerint porcukor
Megmossuk a csirkemelleket fel vágjuk kicsit nagyobb kockakra olyan hüvelykujj nagysaguakra. Ki hogy szereti. ( szerintem mutatosabb kis kockákra vágni.
Ha meg vagyunk a felkockázással akkor hozzá adhatjuk a majonézt és alaposan el keverjük hogy mindegyik csirkét befedje.
Fogunk egy nylon zacskót és beleöntjük a chipset majd egy klopfoló segítségével össze paszirozzuk/törjük.
Ha megvan akkor szépen egyenként bele forgathatjuk a majonézes csirke kockakat ebbe a chips morzsaba. (lehet kicsit nagyobb darabokra is hagyni a chipset hogy mutatosabb legyen mikor elkészül)
Felforrósítjuk az olajat bele tesszük a csirkéket es pár perc alatt készen is van max 2 perc alatt kész is van!
Tálalhatjuk sült krumplival is.
Tartár mártáshoz keverjük össze a hozzá valókat és készen is van!
A combok bőre alá fektetni a szeletelt sajtot, majd a hús mindkét oldalát ízlés szerint befűszerezni. Ezután a tepsibe egymásmellé helyezni, majd aláönteni a tejet. A vajat apr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is melegítsd elő a sütőt 220 fokra. Készítsd elő a kacsamellet: tisztítsd meg ha szükséges (csak a színhús és a bőre maradjon), vágd be éles késsel a bőrét keresztbe, de v...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat besózzuk - ízlés szerint hagyhatjuk egészben, vagy forgónál kettévághatjuk. Legalább fél órát állni hagyjuk. Előkészítjük a panírt. Egy tányérba liszt, a másikba...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KönnyűA húst vékonyra szeleteljük, majd kissé kiklopfoljuk. A vajat a fűszerekkel kikeverjük, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott sajtot és az aprított petrezselymet. A hússzeletekre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű