Zöldbab
só
tejföl
liszt
olaj
Összedarabolom, megmosom a zldbabot. Sós vízben felteszem főni. Mikor megfőtt tejfölös rántást készítek rá.
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk. A sárgarépát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A megtisztított hagymát apróra vágjuk. A forró olajban a hagymát megdinszteljük, rászórjuk a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet körömnyi nagyságúra felkockáztam. A hagymákat apróra vágtam, a gyömbért lereszeltem. A hagymát és a gyömbért 1 evőkanál olajon megdinszteltem, majd a húst hozzáadt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst és fehéredésig keverjük, majd a megtisztított, felszeletelt zöldségekat adj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz a japán Ramen leves a sokfajta Ramen levesek egyike, később bemutatok másikakat is, mert a japán levesek nemcsak finomak, de egészségesek is, többek között a tengeri algától. Ne...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű