később
később
A petrezselyemzöldet, a kaprot, és a zellerlevelet alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk. Az újhagymát vékonyan felszeletelük úgy, hogy a zöld szárrészből is vágun...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagyma középső zöld részét vékony szeletekre vágjuk és egy turmixgépbe dobjuk, jöhet hozzá a vastag karikákra vágott kígyóuborka, a felszeletelt zellerszár és a kicsumázott k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát és a krumplit megpucoljuk, megmossuk és karikára vágva az olajjal megpároljuk. Sózzuk és a cukrot is hozzáadjuk, majd a leveskockát beletesszük és a vizet hozzáadva pu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Párolj puhára személyenként 15 dkg zöldborsót, ha lehet csirkeaprólékkal együtt, egy kevés petrezselymes zsíron. 2. Csinálj hozzá híg, piros, kissé paprikás rántást, és enge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű