később
később
A langyos tejhez hozzáadjuk a cukrot, majd az élesztőt belemorzsoljuk, és hagyjuk felfutni. Lisztet elkeverjük a sóval és az olajjal, majd hozzáöntjük az élesztős cukros tejet. Öss...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűElső lépésként főzzük meg a tésztát. Eközben egy közepes méretű tepsit kenjük ki az olívaolajjal, így nem ragad oda a tészta. A tejföl és a túrót keverjük folyékony masszává a tej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA raguhoz olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, majd jöhet rá a hús, amit körbepirítunk. Ha ez kész, ráöntjük a paradicsomot, és fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük, és a főzőlevet is félretesszük. Az apróra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű