-16 g kesudió
-11g kókuszreszelék
-1190 ml (kb) víz
-21 g rizs
- pár szem mazsola ( elhagyható)
A száraz alapanyagokat levesfőző gépbe tesszük, max jelzésig megtöltjük vízzel, és krémleves programon elindítjuk a gépet. Amikor lejár a program, magtej szűrővel egy üvegbe szűrjük. Megvárjuk, hogy kihüljön, és a hűtőbe tesszük.
Nagyon szépen habosodik.
A kávé nagyon jó vele egy kis rumaroma hozzáadásával.
A szŰrlemény mehet sütibe, vagy zabkásába, nem érdemes kidobni.
A gyümölcsöket szeleteljük fel. A cidert, a gyümölcsöket és a fűszereket tegyük egy lábasba és alacsony lángon 10 percig melegítsük. Aztán adjuk hozzá a rumot és a cukrot. Forr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszeturmixoljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1,5 l vízben egy kg cukrot olyan 30 -40 percig sziruppá főzök... ebbe rakom a lereszelt gyömbért kb25-30 dkg körül van... egy kifacsart citrom levét ezzel még főzöm 10 percet.. és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFél liter tejet felforralunk a cukorral, levesszük a tűzről és kihűtjük. A tojásokat kikeverjük az ír ízesítésű cappuccino porral és a vaníliás cukorral. A tejszínhab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű