Hozzávalók
1/2 kg tepertő,
1 nagy fej vöröshagyma,
3 evőkanál mustár,
1 evőkanál ketchup,
1 kávéskanál törött fekete-bors,
1 evőkanál pirospaprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
só.
A kisütött tepertőt még langyosan megdaráljuk a hagymával, a petrezselyemzölddel és a szárával. Simára összekeverjük a ketchuppal, mustárral, törött borssal, formába töltjük, és hűtőszekrénybe tesszük. Nagyon sokáig eltartható.
200 fokra melegítsd elő a sütőt. Hámozd meg a répákat és vágd le a végüket. Vágd vízszintesen félbe, függőlegesen pedig harmadold őket. Tedd a répaszeleteket egy tálba, és szórd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diót felaprítom, majd megpirítom. A hagymákat, a megpucolt batátákat és a kicsumázott almákat feldarabolom és megforgatom az olajos fűszerkeverékben. Sütőpapírral bélelt tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, a vizet lecsepegtetjük. Kettőbe vágjuk a mellet és zsebet vágunk bele, egy kicsit hús klopfolóval megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk. Közben elkészítjük a töltelé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tiszta felületen halmozd fel a lisztet a sóval összekeverve, és csinálj a közepén egy 15-20 centis mélyedést. Tedd az élesztőt és a cukrot a langyos vízhez, keverd össze villáv...
Elkészítési idő: 1 óra / 1 nap Nehézség: Könnyű