Családireceptkönyv.hu

Tepertőpástétom


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók

1/2 kg tepertő,
1 nagy fej vöröshagyma,
3 evőkanál mustár,
1 evőkanál ketchup,
1 kávéskanál törött fekete-bors,
1 evőkanál pirospaprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
só.

Elkészítés:


A kisütött tepertőt még langyosan megdaráljuk a hagymával, a petrezselyemzölddel és a szárával. Simára összekeverjük a ketchuppal, mustárral, törött borssal, formába töltjük, és hűtőszekrénybe tesszük. Nagyon sokáig eltartható.

Tepertőpástétom

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Parmezános-fokhagymás réparopik
Parmezános-fokhagymás réparopik

200 fokra melegítsd elő a sütőt. Hámozd meg a répákat és vágd le a végüket. Vágd vízszintesen félbe, függőlegesen pedig harmadold őket. Tedd a répaszeleteket egy tálba, és szórd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Diós-almás batátakrém
Diós-almás batátakrém

A diót felaprítom, majd megpirítom. A hagymákat, a megpucolt batátákat és a kicsumázott almákat feldarabolom és megforgatom az olajos fűszerkeverékben. Sütőpapírral bélelt tepsi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkehajó töltött gombával
Csirkehajó töltött gombával

A húst megmossuk, a vizet lecsepegtetjük. Kettőbe vágjuk a mellet és zsebet vágunk bele, egy kicsit hús klopfolóval megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk. Közben elkészítjük a töltelé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pizzatészta / pasta per pizza
Pizzatészta / pasta per pizza

Egy tiszta felületen halmozd fel a lisztet a sóval összekeverve, és csinálj a közepén egy 15-20 centis mélyedést. Tedd az élesztőt és a cukrot a langyos vízhez, keverd össze villáv...

Elkészítési idő: 1 óra / 1 nap
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk