Hozzávalók
1/2 kg tepertő,
1 nagy fej vöröshagyma,
3 evőkanál mustár,
1 evőkanál ketchup,
1 kávéskanál törött fekete-bors,
1 evőkanál pirospaprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
só.
A kisütött tepertőt még langyosan megdaráljuk a hagymával, a petrezselyemzölddel és a szárával. Simára összekeverjük a ketchuppal, mustárral, törött borssal, formába töltjük, és hűtőszekrénybe tesszük. Nagyon sokáig eltartható.
Figyeljünk rá, hogy csak teljesen kinyílt, egészséges virágokat szedjünk, közutaktól távol, hogy elkerüljük az ólomtúladagolást. Ha lehet kosárba, hogy ne fülledjenek be a virágok....
Elkészítési idő:A húsgombócokhoz fenti dolgokat egy tálba kell halmozni, és nedves kézzel alaposan össze kell gyúrni. Majd vizbe feltenni foni, amibe teszunk nehany TV paprikat iznek, ha nem...
Elkészítési idő: 30 percA hozzávalókat összegyúrjuk. Kis gombócokat formálunk belőle. Meghempergetjük a golyókat a kókuszreszelékben
Elkészítési idő: