Hozzávalók
1/2 kg tepertő,
1 nagy fej vöröshagyma,
3 evőkanál mustár,
1 evőkanál ketchup,
1 kávéskanál törött fekete-bors,
1 evőkanál pirospaprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
só.
A kisütött tepertőt még langyosan megdaráljuk a hagymával, a petrezselyemzölddel és a szárával. Simára összekeverjük a ketchuppal, mustárral, törött borssal, formába töltjük, és hűtőszekrénybe tesszük. Nagyon sokáig eltartható.
Tehát a gombafejeket megtakarítjuk, szárukat kiemeljük, ha elég tiszták, akkor inkább ne is mossuk, könnyebben sül majd. - Miután egyik oldaluk megsült, megfordítjuk, s helyben ju...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűFüstölés után a téliszaláminak 2 hónapot jó ha áll. az idő minél tovább anál jobb.. legalább 6 hónap kellene neki.. Tüzes só és cayen bors Ázsia BT -ben rendelhető neten. htt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszefőzzük a barackot a cukorral és citromlével, míg a barack jól meg nem puhul, majd botmixerrel pürésítjük és hagyjuk hűlni. A tejet felforraljuk és takarékra vesszük. A toj...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA tojást verd fel, adj hozzá sót, borsot, a palacsinta sütőt kend ki olajjal, forrósítsd fel, és mintha palacsintát sütnél öntsd rá a tojást, oszlasd el, hagyd sülni az egyik oldal...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű