Limara írta feljebb: én most így készíteném hozzá a tésztát: 50 dkg liszt, 2 tk. só, 3 ek olívaolaj, 150 g joghurt, 2 dl víz és 2 dkg friss élesztő. kelesztés után elfelezni, két egyforma körlapot nyújtani, egyikre tenni a tölteléket, a másikkal beborítani. pohárral kiszaggatni, majd tojással lekenni és sütni 180 fokos sütőben smile hangulatjel ha nincs joghurt, akkor 3 dl folyadék kell bele.... smile hangulatjel
A lisztet, a szójatejet, a sütőport és a fokhagymaport egy tálba öntjük, majd csomómentesre keverjük. A rózsáira bontott karfiolt megmártjuk a tésztában, majd forró olajban kisütj...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézTomaten häuten und grob würfeln. Die Schalotte fein würfeln und in einem großen Topf in Öl anschwitzen. Gewürfelte Tomaten, Dosentomaten und Tomatensaft hinzufügen, alles leicht ze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű