15 dkg puha lángolt vagy füstölt kolbász kisebb darabokra vágva
3 főtt tojás finomra reszelve
1 evőkanál tejföl
½ fej lilahagyma apróra vágva
1 evőkanál snidling
1 evőkanál összevágott petrezselyemzöld
10 dkg enyhén füstölt sajt finomra reszelve
só, frissen őrölt bors
Összekeverni a hozzávalókat,és hűtőben összeérlelni.
A hozzávalókat jól elkeverjük,majd egy serpenyőbe kevés kókuszolajon mindkét oldalát készre sütjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük és megmossuk, a répát nagyobb hasábokra vágjuk. Feltesszük főni vegetás vízben és hagyjuk kicsit megpuhulni (ne főzzük sokáig). Eközben a zacskós riz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFogd meg a vasárnapról megmaradt csirkemájat és tepertőt. Dobd bele az aprítóba, lassanként adj hozzá egy keveset a tepertőből kisült zsírból. A végén pedig fűszerezd kedvedre - én...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmegsütjük zsírba a sűltkumplit majd beletesszük egy tepsibe és tászórjuk durva mennyiségbe a sajtot és fűszert. megolvadt a sajt mártogatós sajtal lehet enni
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű