15 dkg puha lángolt vagy füstölt kolbász kisebb darabokra vágva
3 főtt tojás finomra reszelve
1 evőkanál tejföl
½ fej lilahagyma apróra vágva
1 evőkanál snidling
1 evőkanál összevágott petrezselyemzöld
10 dkg enyhén füstölt sajt finomra reszelve
só, frissen őrölt bors
Összekeverni a hozzávalókat,és hűtőben összeérlelni.
Mivel ebben a receptben nyers marad a tojásfehérje, így inkább friss maradék tojásfehérjéből ajánljuk elkészíteni. 15 deka jó minőségű étcsokoládét olvasszunk meg vízgőz fölött....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsó jól lecsepegtetjük. Az olajat összekeverjük a fűszerrel, beleforgatjuk a csicseriborsót. Sütőpapíros tepsiben aranybarnára sütjük, közben megrázogatjuk a tepsit.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű100 g csokoládét 4 dkg vajjal vízgőz fölött olvasszunk fel. A hideg (!) tejszínt egy csipet sóval és a nyírfacukorral verjünk habbá. Ízesítsük a vanília kivonattal, és óvatosan for...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű