8 dkg vaj (vagy margarin)
40 dkg burgonya (főtt)
10 dkg finomliszt
1 db tojás
14 dkg sajt (reszelt)
só ízlés szerint
szerecsendió ízlés szerint
10 dkg zsemlemorzsa (a panírozáshoz)
2 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
A burgonyát héjában megfőzzük. Megpucoljuk, áttörjük.
A hozzávalókat tálba tesszük, jól összedolgozzuk. Golyókat formázunk, melyeket zsemlemorzsában megforgatunk.
Forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütjük.
1. A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd összetörjük. 2. Összegyúrjuk vajjal, sóval és liszttel. Teflon sütőben olaj nélkül kisütjük, végül megkenjük a lángosokat olajjal
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk. Fél cm vastagra szeleteljük. Mindkét oldalát megsózzuk. A bunda készítése: A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A többi hozzávalót csomómentesre keverjük, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szójagranulátumot beáztatjuk sós vízbe, és félretesszük. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük. Ha kész, lecsepegtetjük egy szűrőben, egy nagy tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAvokádós veganéz Hozzávalók: - 1 érett avokádó (puha, ujjunkkal benyomható) (Az avokádó Superfood!!! a benne található olajok tökéletesek az emberi szervezet számára) - 1 dl z...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű