5 dkg zsírban 1/2 fej apróra vágott hagymát megfonnyasztunk 1 kanál vöröspaprikát, 5 dkg lisztet rászórunk, 4dl tejfellel feleresztjük, felforraljuk, sózzuk, tűzálló tálba öntjük.Z...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz8 db szép nagy paradicsom közepébe töltünk: 30 dkg darált sertéshúst, 10dkg rizst, pertr. zöldet, 1 tojást sót borst, összekeverünk. Tűzálló tálban leöntjük 2 dl tejfellel és sütőb...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz4 db állott császárzsemlyét kisebb kockára vágunk, adunk hozzá 4 tojást, sót 6 kanál sűrű tejfelt 25 dkg aprózott sonkát, összekeverjük. Kizsirozott asztalkendőben hengerszerűen be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 kg karfiolt sós vízben megfőzünk, 5 dkg vaj, 2 dkg liszt, 1 dl tejszín, 1 tojás (besamel) keverékhez adjuk szétszedve és 7 dkg sajtot kerverünk bele. Vajjal kikent tűzállótálba...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz16 db gombát megtisztítunk, kimosunk, a szárakat apróra vágjuk és 6 dkg zsírban petr. zölddel és 12 ?rizzsel? pároljuk és ha kihűlt hozzáadunk 30dkg darált sertéshúst, 1 tojás sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1/2 kg megtisztított parajt vízgőzben felpuhítunk, paszírozzuk és 1 db tejbeáztatott kinyomott zsemlyével együtt. 6 dkg vajat, 6 t. sárgát habosra keverünk hozzáadjuk a spenót mass...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 kg aprófejű kelkáposztát megtisztítva felébe vágjuk, a közepét kiszedjük, forró vízzel leforrázzuk, 1/4 kg sertéscombot megdarálunk, 5 dk. párolt rizst 1 egész tojással, sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz2 db szép karfiolt megtisztítunk, sós vízben megfőzzük, lesziikasztjuk . 12 dk.vajat habosra kikerverünk. 4 tojás sárgát, 2 1/2 dl tejfelt, 15 dk. reszelt sajtot, 15 dk. apróra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldséget megtisztítjuk kockára vágjuk és úgy ezeket, mint a karfiolt és a zöldborsót külön külön gyengén sós vízben megfőzzük, a vizet lecsurgatjuk, vajból, lisztből világos rán...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű5 dk. petrezselymes zsíron 25 dk. rizst pirítunk, feleresztjük 4dl sós vízzel, hozzáadjuk a 10dk. szeletelt tisztított gombát és puhára pároljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű