Családireceptkönyv.hu

Egyszerű gyümölcsleves


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 tasak vaníliás pudingpor
2 dl habtejszín
2 l víz
340 g ananászkonzerv (vagy bármilyen friss vagy konzerv gyümölcs)
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
szegfűszeg ízlés szerint
fahéj ízlés szerint

Elkészítés:


A vizet a gyümölcsökkel és a cukorral feltesszük főzni.
Ha már forr a gyümölcsös lé, a pudingot a tejszínnel kikavarjuk, és folyamatos keverés mellet beleöntjük a levesbe.
Ízesítjük, majd hagyjuk felforrni, és tálalhatjuk, vagy hagyjuk kihűlni, és hidegen kínáljuk.

Egyszerű gyümölcsleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Márványos csokoládés keksztekercs
Márványos csokoládés keksztekercs

A tésztához a hozzávalókat alaposan gyúrjuk össze. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk, ne legyen nagyon lágy, mert mikor tekerjük fel, akkor nagyon bereped...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar TÖLTÖTT PULYKAMELL
TÖLTÖTT PULYKAMELL

ELKÉSZÍTÉS A tojást a tejjel habosra felverjük, majd összekeverjük a liszttel és a reszelt sajttal. Sóval borssal és a kaporral fűszerezzük. A pulykamell szeleteket húskalapác...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tari Éva
Mandulás kosárka
Mandulás kosárka

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karácsonyi fahéjas almakrémleves
Karácsonyi fahéjas almakrémleves

Az almákat hámozzuk meg, majd a magházukat eltávolítva vágjuk fel kisebb darabokra. Tegyük bele egy edénybe, öntsük fel a vízzel, nyomjuk bele a citrom levét, reszeljük hozzá a cit...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk