- 1 kg málna
- 1 l bor (felére beforralva)
- 1 l natúr joghurt
- 1 kk őrölt fahéj
- 20 dkg méz
- 1 l tej
- 3 db citrusgyümölcs leve és héja
Az egészet összeturmixoljuk, majd tálalásig hűtőbe rakjuk (ízlés szerint leszűrjük).
A töltelékhez: 50 dkg reszelt alma 20 dkg cukor 1 db citrom 20 dkg darált mák 5 dkg darált keksz 2 tojásfehérje kemény habja Továbbá: 1 ek. meggylekvár
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 325ºF / 160ºC. 2. Helyezze a nyárson a burgonya és finoman tolja a nyárs végig azt. 3. Tartsa éles, vékony késsel ferdén vágott és az ellenkező irányba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat bedagasztjuk egy robotgéppel vagy kézzel, majd hűtőbe tesszük 1 napra. Másnap felezzük meg a tésztát, és tegyük el egy másik sütihez a felét. Nyújtsuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű