menu

Családireceptkönyv.hu

Pulykamell baconnel, ruccolás burgonyapürével, grill


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40dkg hús
20dkg Haloumi görög grill sajt /grill serpenyő/
10dkg szeletelt bacon szalonna
0,5 kg burgonya,
1dl tejföl a püréhez
4 gerezd fokhagyma
pulykafűszersó, himalája só, fehérbors, olívaolaj, vaj
2db fehér retek
10dkg koktél paradicsom
8-10 db fekete magozatlan olíva bogyó,
fokhagymás olaj
citrom
2 marék ruccola

Elkészítés:


A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és felkockázzuk. A húst felszeleteljük, majd elősütjük és félretesszük. A burgonyát feltesszük főni, leöblítjük a ruccolát. A baconos, fokhagymás alapot teflon edénybe tesszük, majd megsütjük rajta a húst. A grillsajtot meggrillezzük. Salátát összevágjuk, ízesítjük. A burgonyát összetörjük, rárakjuk a ruccolát és tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Fokhagymás rakott csirke
Fokhagymás rakott csirke

A tepsibe lerakunk egy sor vékonyra szelt bacon. Erre kerül a vékony karikára vágott burgonya. Rá a szerecsendiós-borsos-fokhagymás tejszínben pácolt combok, majd újra szalonna, vé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pulykamell - Göngyölt pulykamell
Pulykamell - Göngyölt pulykamell

1. A pulykamellet felszeleteljük, óvatosan kiveregetjük. Széleit levágjuk, hogy szabályos alakú hússzeleteket kapjunk. 2. A levágott apróhúst az áztatott, kinyomkodott zsemléve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Tejszínes csirkemell sok sajttal
Tejszínes csirkemell sok sajttal

A csirkemell szeleteket megszórom Vegetával és vékonyan bekenem Piros Arannyal Tepsibe rakom egymás mellé és leöntöm tejszínnel Letakarva egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap 180...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Borzas Csirkemell
Borzas Csirkemell

1. Megmosott csirkemellet felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, hőálló tálba tesszük. 2. Burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük, húsra szórjuk 3. Felkarikázzu...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk