később
később
A karaj szeleteket kiverjük, és besózzuk. A tojásokat felverjük, megsózzuk. A sajtot (lehet edami, ementáli, pannónia, trapista, stb. ízlés szerint) lereszeljük. A húst lisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 220 fokra. Készítsd elő a kacsamellet: tisztítsd meg ha szükséges (csak a színhús és a bőre maradjon), vágd be éles késsel a bőrét keresztbe, de vigyázz, hog...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesMegfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből kicsontolom és apróra vágom. A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra kockázom, és kevés olajon megdinsztelem. 2. Hozzáadom a csíkokra vágott húst, néha megkavarom, és fehéredésig sütöm. 3. Ezután annyi vízzel öntöm fel, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz