5 dkg málna,
5 dkg feketeribizli,
5 dkg szeder
1 teáskanál méz
A kékeslila színű zöldségek és gyümölcsök jótékony hatásai a rezveratrol nevű antioxidánsnak és az antocianidnak köszönhetők, ezek védik a sejteket az oxidatív sérülésektől, melyek a ráncképződés kiváltói. Kutatások bizonyítják, hogy a lila zöldségek és gyümölcsök rugalmasan tartják a bőrt, mivel hozzájárulnak a szövetek egészségének megőrzéséhez.
A bíbor színű növények gyorsítják az anyagcserét, méregtelenítenek, csökkenti a szívbetegségek és a rák kialakulásának kockázatát, erősítik a memóriát és az immunrendszert, de gátolják a fogszuvasodást és a hajhullást, de még a narancsbőrre is jótékony hatást gyakorol.
- Tedd fel a vizet a tűzre, ha forr vagy legalább gyöngyözik a víz,öntsd rá a kókusz reszelékre és hagyd állni 1 órat. FONTOS. - Majd turmixold ,5 percig. (Ne legyen kevesebb. ) B...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dinnyét kockákra vágjuk. A gyömbért finomra reszeljük. A dinnyét a gyömbérrel, cukorral, joghurttal és vízzel mixerrel pürésítjük, majd poharakba töltjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű1. Egy vaníliarúd belsejét kapard ki és keverd össze 2 dl tejjel, melegítsd fel, de ne forrjon, és habverővel vagy habosítóval habosítsd fel. 2. Mézzel vagy vaníliás porcukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézhozzávalókat addig turmixoljuk amíg a koktél egynemű nem lesz. Kellemes ital, a cseresznye édességét feldobja a meggy savanykás íze.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű