- 4 tojás
- 3 ek. Szafi ch csökkentő liszt
- 2 ek. bambuszrostliszt
- 1 csapott ek. útifűmaghéj
- 15 ek. víz (lehet picit több is)
- só
A hozzávalókat összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt tepsibe (25x35 cm) tesszük. 180°C-os sütőben 15 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből, megkenjük fokhagymás tejföllel és megszórjuk bőven kockázott baconnel és lilahagymával, majd újabb 15 percre visszatesszük a sütőbe.
Keverjük össze egy tálban a kefirt a sóval, a cukorral és az ecetben felfuttatott szódabikarbónával, majd fokozatosan adjuk hozzá az átszitált lisztet, közben egy habverővel kavarg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét kilogramm túrót egy edénybe teszünk és felöntjük 1 liter tejjel, alaposan összekeverjük és felforraljuk. Miután felforrt, tésztaszűrőn leszűrjük. A savót nem kell kiöntenünk, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd meg a szardíniát, csöpögtesd le, majd keverd össze a hozzávalókat. Töltsd a félbevágott paprikába.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű