- 25 dkg darált mák
- 4 ek. eritrit
- 1 db alma
- 2 dl víz
- 3 db tojás
- szilva (vagy egyéb idénygyümölcs)
A mákot az eritrittel és a reszelt almával összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és egyenként a tojásokat is. A tésztát egy szilikonos vagy kibérelt tepsibe simítjuk és a tetejét 1/4 szilvákkal vagy 1/2 aszalt szilvákkal kirakjuk (vagy 2 marék éppen kapható friss idény gyümölccsel).
Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 30 percig sütjük.
Csak kihűlés után szeleteljük fel és hűtőben tároljuk!
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral. A cukrot és a 2 tojást robotgéppel elkezdjük keverni. Ha már kifehéredett, akkor hozzáadjuk a margarint (én pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánokat össze kell törni, fakanállal hozzákeverni az olvasztott vajat, a cukrot, a tojást és egy vanília kikapart belsejét. A lisztet összekeverni a sütőporral, a sóval, és hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszzsírt kikeverem a fruktózzal és a tojással. Hozzáadom a kókuszreszeléket és a zabpelyhet. Nem áll össze úgy, mint egy lisztes tészta, ez nem baj. Hagyom egy kicsit állni, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a vizet, az olvasztott vajat és alaposan összekeverjük. A rizslisztet összeforgatjuk a sütőporral és a porcukros-tojáso...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Nehéz