Mézes-mustáros csirkemell, rizs:
Olaj, hagyma, fokhagyma, csíkokra vágott sárgarépa, csirkemell csíkok, méz, mustár, tejszín, só, bors.
Az egész csirkét kimossuk, és szárazra töröljük. Beáztatjuk a pataki tálat. (min. fél órára) A hagymát apróra vágjuk, kis olajon megfonnyasztjuk. A gombát apróra vágva hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlét vízbe beáztatjuk, hagyjuk, hogy megszívja magát, majd alaposan kicsavarjuk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd besózzuk. Az aszalt szilvát, a diót, a zsemlét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat fűszerezzük borssal, oregánóval, zúzott fokhagymával és friss aprított petrezselyemmel. A baconszeleteket egyesével kiterítjük, elosztjuk rajtuk a sajtszeleteket, rát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet vékony csíkokra, darabokra vágjuk, kicsit lecsepegtetjük és megszórjuk kb. 1 csapott kk sóval, és 1 nagy csipet őrölt borssal. Kicsit félretesszük. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű