menu

Családireceptkönyv.hu

Tojásos paprikának


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


paprika

Elkészítés:


A paprikát lemetéljük, besózzuk és 1-2 órát állni hagyjuk, hogy egy kis level eresszen, kicsit össze essen. Aztán üvegekbe nyomkodjuk és lezárjuk. Majd 80 fokon fél órát dunsztoljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Savanyú csípőspaprika
Savanyú csípőspaprika

Még Erdélyből hoztuk a receptet, a fiúk majd minden levesbe tesznek belőle, így az kellemesen csípős lesz. Évente 1 kilónyi csípős paprikából készül (vagy 2-3 évente 2-3 kg papriká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Torma - ecetes
Torma - ecetes

A tormákat megpucoljuk, lereszeljük. Elkészítjük a cukros, őrölt borsos, ecetes vizet – kb fél litert –, melyet a tormára öntünk. Az üvegeket lezárva, hűtőben tárolva fé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Nyári csalamádé
Nyári csalamádé

A hozzávalókat nagyon vékonyra vágjuk, hagymát félkör alakra, paradicsomot kis cikkekre, de ez is egyéni ízlés dolga. Egy nagy tálba tesszük az összevágott zöldség felét, egy csipe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Káposztával töltött paradicsom-paprika
Káposztával töltött paradicsom-paprika

1. Szép nagy paradicsompaprikák tetszés szerinti mennyiségben, kemény, friss fejes káposzta azonos súlyban, literenként 2 dl 10%-os ecet, 5 dkg cukor, 2,5 dkg mustármag, 1 dkg kori...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk