2 l házi paradicsomlé
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
pár friss zellerzöld
pár szem szegfűszeg, szegfűbors, mustármag, bors, kis darabka fahéj, 2-3 babérlevél egy teatojásban
1 ek méz (a végén hozzáadni)
1 löttyintésnyi bio almaecet (a végén hozzáadni)
(csípős ketchuphoz chillipaprikát kell belefőzni)
összefőzni :)
A narancsot és a citromot vékonyan hámozzuk meg, ügyelve arra, hogy csak a külső héj kerüljön ki a késünk alól. Egy kis lábosban forraljunk vizet, dobjuk bele a citrushéjakat, hag...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat habosra keverjük. (Nem kell sózni, mert a feta sós.) Húsok töltelékeként használják, de pirítósra is kiváló.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: 10 perc, főzés: 20 perc Elkészítés: Először hámozd meg az almákat, a magházat távolítsd el, majd kockázd fel őket egyenlő méretű darabokra. Egy lábasban tedd fel f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancsokat hámozzuk meg, és tisztítsuk le a fehér rugalmas réteget is a gyümölcs húsáról. A paradicsomot dobjuk 10 másodpercre forrásban lévő vízbe, majd azonnal hűtsük le hideg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű