45 perc
Ha friss tésztát csinálsz, gyúrd homogén gombóccá a lisztet, tojást és sót. Ha van tésztagéped, akkor könnyű a dolgod, ha nincs, akkor marad a nyújtás-formázás (legegyszerűbb feltekerni a kinyújtott, belisztezett tésztát, és szeletekre vágni: kész is a tagliatelle). Mialatt fő a tészta (a friss 2-3 perc alatt kész is), olvaszd meg a vajat serpenyőben, öntsd hozzá a tejszínt, keverd hozzá a parmezánt és a felaprított petrezselyemzöldet, majd forgasd hozzá a tésztát. Sózni a parmezán sóssága miatt szerintem nem kell, csipet borsot elbír.
Spray egy mikrohullámú sütőben gabonapehely tálban főzés spray, és hozzáadjuk a földimogyoró lisztet és a sütőport, és addig keverjük, amíg a kombinált Hozzáadjuk a konzerv sütőtö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk a cukorral és a csipet sóval, majd hozzákeverjük (én turmixgéppel csináltam!) kisebb adagokban a lisztet, végül egyenként a tojásokat. Ezután az olajat felheví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Forrásban lévő, sós vízben főzd meg a tésztát al dente. 2. Míg a tészta fő, készítsd el a szószt. 3. Egy robotgépben keverd össze a cottage cheese-t at átmosott bazsalikomleve...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA felkockázott bacont megpirítottam, utána ráöntök 2 kis doboz tejszínt, egy kis doboz tejfölt, és 1,5 tömlős sajtkrémet. Sózom, borsozom, megszórom bazsalikommal, majorannával,...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű