menu

Családireceptkönyv.hu

Vajas-tejfölös pagoda karfiol


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


60 dkg pagoda karfiol só 10 dkg tejföl 3 dkg vaj

Elkészítés:


A pagoda karfiolt megmossuk, és rózsáira szedjük. Enyhén sós vízben roppanósra főzzük.

Egy serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a leszűrt pagodát.

Hozzáadjuk a tejfölt és alaposan átforgatjuk.

A vajas-tejfölös pagoda karfiol önálló fogásként is kitűnő, de húsok köreteként is tálalhatjuk.

Vajas-tejfölös pagoda karfiol

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Mandarin formájú sajtos harapnivaló
Mandarin formájú sajtos harapnivaló

Kevés, sózott vízben megfőztem a hámozott sárgarépákat, hosszában kettőbe vágva. Amikor kihűltek, apró reszelőn lereszeltem. A kemény sajtokat belereszeltem egy közepes méretű tálb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Virslis mártogatós
Virslis mártogatós

A sütőt 200 fokra melegítem elő. Egy kör alakú sütőedény oldalát és az alját vékonyan kiolajozom. A kenyércipó tetejét levágom, a belsejét kivájom és félreteszem. A tésztalapot 12...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Csirke párizsi
Csirke párizsi

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SZEDVICSKENYÉR
SZEDVICSKENYÉR

Sajtkrém:3 ek liszt, 3 dl tej sűrűre főz. Tűzről levéve teszünk bele 2 db tömlős sajtot'( én sonkásat). Ha kihűlt, megkenjük vele a toast kenyér szeleteket,mindkét oldalát. (16 sze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk