60 dkg pagoda karfiol só 10 dkg tejföl 3 dkg vaj
A pagoda karfiolt megmossuk, és rózsáira szedjük. Enyhén sós vízben roppanósra főzzük.
Egy serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a leszűrt pagodát.
Hozzáadjuk a tejfölt és alaposan átforgatjuk.
A vajas-tejfölös pagoda karfiol önálló fogásként is kitűnő, de húsok köreteként is tálalhatjuk.
Kevés, sózott vízben megfőztem a hámozott sárgarépákat, hosszában kettőbe vágva. Amikor kihűltek, apró reszelőn lereszeltem. A kemény sajtokat belereszeltem egy közepes méretű tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra melegítem elő. Egy kör alakú sütőedény oldalát és az alját vékonyan kiolajozom. A kenyércipó tetejét levágom, a belsejét kivájom és félreteszem. A tésztalapot 12...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesSajtkrém:3 ek liszt, 3 dl tej sűrűre főz. Tűzről levéve teszünk bele 2 db tömlős sajtot'( én sonkásat). Ha kihűlt, megkenjük vele a toast kenyér szeleteket,mindkét oldalát. (16 sze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű