Tetszőleges csirkehús
gomba
hagyma
szójaszósz
kevés balzsamecet (kb.1 ek.)
kevés cukor
fokhagyma(por)
kevés bors
gyömbér
1-2 ek.étkezési keményítő
( itt is még az osztrigaszószt akarom kipróbálni hozzá )
Húst daraboljuk,gombát is, olajban hagymát pároljuk rá a hús aztán a gomba,fűszerezzük. Vízzel felengedjük. Keményítőt vízzel simára keverjük, mikor megkőtt a hús,gomba a kikevert keményítővel sűrítjük, ha szükséges vízzel hiíthatjuk, fűszerezést ellenőrizzük, pár percig összefőzzük.
A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmosom, apró kockákra vágom, picit megsózom, megborsozom, összekeverem és állni hagyom egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt + a tojásokat a 3 evőkanál liszttel, + 10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet középen kettévágjuk, majd 2-2 szeletet vágunk belőle. A lisztet összekeverjük a parmezán felével, majd többször megforgatjuk benne a húst. Forró olajban mindké...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű