menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos csirkemell gluténmentesen


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 80 dkg csirkemellfilé
- 4 tojás
- 15 dkg reszelt sajt
- 1 ek mustár
- 10 ek rizsliszt
- só
- olaj

Elkészítés:


A húst szeletekre vágjuk, besózzuk. A tojásokat villával felverjük, a mustárral, a reszelt sajttal és pici sóval elkeverjük. Hozzáadunk 5 evőkanál rizslisztet, és kevés vízzel sűrű palacsintatészta állagúra dolgozzuk. A csirkemellszeleteket megforgatjuk a maradék rizslisztben, majd a sajtos tésztába mártjuk. Forró olajban szép pirosra sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


* Én féladag hússal csináltam, így értelemszerűen mindennek a felét tettem bele kb.

* Forrás: http://dobosbea.blogspot.hu/2014/12/sajtos-csirkemell.html

Sajtos csirkemell gluténmentesen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gluténmentes, Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anya-mami
Citromos fűszeres csirke
Citromos fűszeres csirke

A vajat, az apróra vágott rozmaringot, a citromhéjat, a fokhagymát és a citromlevet egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, ezt követőe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconos csirkemell őzgerincben sütve
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék
Baconos csirkemell őzgerincben sütve

1. A csirkemellet megmosom, apró kockákra vágom, picit megsózom, megborsozom, összekeverem és állni hagyom egy kicsit. 2. 3 evőkanál tejfölt + a tojásokat a 3 evőkanál liszttel, +...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött csirkecomb
Töltött csirkecomb

A combokat alaposan megmostam, a felesleges szőröktől és egyéb maradványoktól megtisztítottam. Óvatosan a bőr alányúltam és amennyire csak tudtam elválasztottam a hústól, elkerülve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Paradicsomos, gombás csirkecomb
Paradicsomos, gombás csirkecomb

A csirkecombokat megmossuk és kettévágjuk. A mindkét oldalán sóval meghintett húst fedeles jénai edénybe helyezzük. Az olajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát, rátesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk