0, 5 kg serteshus
1 kozepes nagysagu kaposzta
1 fej hagyma
1/2 liter suru paradicsomle
so, bors, piros paprika
2 csapott evőkanál rizs(elhagyhato)
zold kapor
olaj a hagyma parolasahoz
A hagymat az olajon megprolom
Hozza teszem a kockakra vagott hust es egyutt is parolom amig a hus kifeheredik
Hozza teszem a fuszereket es felengedem annyi vizzel,hogy ellepje
Amikor a hus felig megpuhult hozza adom a kissebb kockakra vagott kaposztat es a rizset
Potolom vizzel,ha szukszeges...de a kaposzta is ereszt vizet
Amikor mar szinte puha,hozza adom a paradicsom levet es a zold kaprot
Keszre fozom
En kozepes surusegure foztem,de lehet hosszabb lere is engedni vagy egeszen elfozni a levet...ki,hogyan szereti...
En,sult,serteskarajjal talaltam...
Sult kolbasszal is lehet talalni... Vagy tejfollel...
… a tészta lehet maradék is, de ha mégsem akkor, enyhén sós, lobogó forrásban lévő vízben, főzzük ki a csomagoláson lévő utasítás szerint. A csirkemellt alaposan megmosom, papír...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKözben elkészítettem a tésztát. 1 dl langyos cukros tejbe belemorzsoltam 5 gr élesztőt. A felfuttatott élesztőhöz hozzáadtam a 10 dkg lisztet, alig fél db tojást, 1 dkg zsírt, pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst szűrőben megmosom, majd kuktában olajon megpirítom, rádobom a zöldborsót, felöntöm dupla annyi bögre vízzel, sózom, lefedem a kuktát, majd az első szusszanás után (10 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése Először is főzzük meg a burgonyát, majd pürésítsük. Ha ezzel megvagyunk, akkor adjuk hozzá a tojást, a sót és a borsot, majd annyi lisztet, amennyi felveszi a nedves...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű