300 gr zabliszt – én zabpelyhet őröltem lisztté kávédarálóval
2 db tojás
víz
kis olívaolaj
Zablisztet összekevertem a 2 tojással annyi vízzel, hogy kevéssé ragadós masszával álljon össze.
Egy edényben vizet forraltam és galuskaszaggatóval elkészítettem a galuskát: pár perc az egész, a lényeg, hogy forrjon a víz, a víz tetejére feljövő galuskát pedig szűrőkanállal kihalásztam.
Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius-fokra. Egy nagy tálban habverővel keverjük össze az olajat, a szójaszószt, a juharszirupot, a Cayenne-borsot és a frissen őrölt fekete borsot....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felteszünk egy lábasban vizet forrni, majd az összetevőket egy edénybe mérjük. 2. Fakanállal, kívülről befelé irányított mozdulatokkal, lassan, csomósra keverjük a galuskatés...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA lángra feltesszük a lángfogó karikát, és az apróra vágott hagymát olajjal együtt egy lábosba tesszük és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a rizst, a gombát és együtt dinszteljük e...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő egy sütőt 200 fokra. Közben hámozd meg az édesburgonyát és vágd nagyjából egyforma falatnyi szeletekre. Olivaolajjal kenj meg egy tepsit és helyezd bele a szeletek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű