fél kg répa
3 ek. dijoni mustár
2 ek. extra szűz olívaolaj
2 ek. friss koriander apróra vágva
2 ek. apróra vágott mogyoróhagyma
2 ek. vörösborecet
1 tk. reszelt narancshéj
só, bors ízlés szerint
Reszeld le vagy mixerrel aprítsd fel az előre megpucolt répát.
Egy nagyobb tálban keverd ki a mustárt az olívaolajjal, korianderlevéllel mogyoróhagymával, ecettel és narancshéjjal. Add hozzá a répát, és tiszta kézzel forgasd össze a salátát. Borssal fűszerezd, és hagyd állni 10 percig.
A burgonyát falatnyi kockára vágjuk, majd sós vízben puhára főzzük. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd egy kicsit átpirítjuk benne...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy lábasban hevítsünk fel 3-4 evőkanál olívaolajat közepes láng felett. Adjuk hozzá a felkockázott vöröshagymát, szórjuk meg egy csipet sóval (ez segíti elővarázsolni a hagyma éde...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított sárgarépát vágd fel apró kockákra, a hagymát szeleteld fel. A húst kockázd fel apróra. Melegítsd fel a wokot vagy a serpenyőt, 2-3 evőkanál olajon kb. 5 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű