Hozzávalók:
40 dkg liszt
5 dkg élesztő
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál cukor
2 evőkanál olaj
annyi langyos víz, hogy összeálljon a tészta
A lisztet az élesztővel összemorzsoljuk, beletesszük a sót, a cukrot, az olaj, és vízzel összedolgozzuk.
Kihúzzuk a tésztát, egy nagy méretű tepsit liszttel meghintünk. A tésztát beletesszük, tetszés szerint teszünk rá feltétet (paradicsom szósz, sonka, szalámi, sajt).
Előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük.
A kockára vágott hagymát megtisztítod,olajban megpirítod,hozzá adsz egy gerezd apróra vágott fokhagymát.ezután ízesíted a fűszerekkel majd hozzáadod a kockára vágott sonkát.Ezt meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst is és mikor feldobja a levét fűszerezzük. A paradicsomokat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűkésőbb
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt feloldjuk a langyos joghurtos tejben, amibe előzőleg a kockacukrokat is feloldottuk. A lisztet és sót tálba tesszük, ha kicsit felfutott, hozzáöntjük az élesztős keveré...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes