Kb. 30-40 dkg sárgarépa reszelve (finomra)
20 dkg majonéz
15 dkg darált dió
Zúzott fokhagyma, só, bors, ízlés szerint.
Opció: worchester, ketchup, mustár
Összekeverni, kóstolni, ha megfelel sima vagy
pirítós kenyéren fogyasztani
◾️A spárgákat a síp alatt megtisztítjuk, a végét ami fás lehet, levágjuk. ◾️Baconszelettel spirál alakban betekerjük. ◾️180 fokon az előmelegített sütőben a bacon pirulásáig sü...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű10 dk vajjal 15 dk lisztből 1 tojás sárgájával annyi tejfellel, hgoy pogácsa keménységű tésztát kapjunk, tésztát készítünk. Apró kolbászokat v. virslit vízben megfőzünk és kihűtjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit felvágjuk kb. 1-1,5 cm-es darabokra. A krumplit megpucoljuk, ha nagyobbak, félbevágjuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, kicsit besózzuk, majd nagyon kevés zsiradékon, nagy hőfokon, serpenyőben megfuttatjuk. Hamar átsülnek, így csak arra kell figyelni, hogy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű