- csirkemell
- kukoricaliszt
- só, bors, zöldfűszerek, fokhagyma
A csirkét megmosom, szeletekre vágom és fűszerezem fokhagymával, kakukkfűvel, sózom, borsozom. Állni hagyom min. 30 percig.
Beleforgatom a szeleteket a kukoricalisztbe, és kisütöm.
A csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirk...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűTűzálló edény aljára rakunk egy sor vékonyra szeletelt szalonnát, rá egy sor vékony karikára vágott burgonyát, erre a feldarabolt, megsózott és majoránnával jól beszórt csirkehúst,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPóréhagymát olajon megfuttatom, rá a csíkokra vágott csirkemell, átpirítom. Teszek rá sót, borsot, fokhagymát, kevés curryt. Majd egy dl vízzel puhára párolom a húst Ha megpuhult,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemelleket megmossuk és besózzuk. Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a felkockázott bacont. A már megmosott, mindegyik színű paprikának kb. a felét apró koc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű