- csíkokra vágott csirkehús
- tojás
- tejföl
- tej
- petrezselyem
- sajt
1. A csíkokra vágott húst keverd össze 1-2 evőkanálnyi tejföllel és add hozzá a felaprított petrezselymet.
2. 1 tojást verj fel, adj hozzá 1 dl tejet, keverd össze és adagold a formákba.
3. A húsok tetejére tegyél sajtot és már mehet is a sütőbe.
Kellemes sütést és jó étvágyat kívánok
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és lábosban kiengedjük a zsírját. Ezen a zsíron (és szükség szerint plusz zsiradék hozzáadásával) dinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Tűz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szoros...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A húst vékony szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. ◾️A lisztet, a tojással és a sörrel simára keverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát majd sózzuk és borsozzuk. ◾️Az olaja...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket enyhén megsózzuk, majd mindkét oldalukon átsütjük. Mikor kisültek, kivesszük a zsiradékból, és egymásra fektetjük őket. Ugyanabban a serpenyőben a visszamaradt...
Elkészítési idő: 45 PERC Nehézség: Könnyű