8 db csirkecomb
350 g tejföl
1 ek mustár
1 ek ételízesítő
bors ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
5 dkg olvasztott vaj
1 dl napraforgó olaj
20 dkg reszelt sajt
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben (220 fokon) 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.
A makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsibe vagy jénaiba belehelyezem a bacon szeleteket, de úgy hogy az kilógjon a tepsiből, hogy később ezeket vissza tudjam hajtani. Aztán a csirkemelleket megsózom, megborsozom í...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét tegye egy lapos felületre és nyissa szét. Ezután ossza el a csirkemell filén a bacon szeleteket úgy, hogy az egész filét betakarja vele. Erre helyezze rá a két s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vöröshagymát és paprikát kockára vágom és a zsíron megdinsztelem. Rádobom a megtisztított csirkemell csíkokat vagy a szárnytöveket, sózom, borsozom, megszórom zsályával, oregánó...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű