.20 dkg sertéslapocka, 20 dkg marhalábszár, 20 dkg pulyka, 3 nagy fej vöröshagyma, 3 zöldpaprika, 5 paradicsom, 3 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors ízlés szerint, kevés őrölt csípős paprika,1 ek édes-nemes őrölt paprika, 2 dl tejföl, 1 dl olaj, 1 ek liszt...
.Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott zöldpaprikát, paradicsomot. Rakd rá az apróra vágott marhalábszárat, sózd, borsozd, fokhagymázd. Pirítsd olyan 20 percig. Ezután rakd rá a sertéslapockát, és öntsd fel annyi folyadékkal, hogy ellepje. Párold. 20 perc párolás után tedd hozzá a pulykát is. Szórd meg az őrölt paprikával (csípős és édes-nemes). Kevés folyadékot önts hozzá. Párold össze az egészet, puhára. Amikor megfőtt, tejfölös-lisztes habarással sűrítsd be
1. A tortillalapot megkenjük a paradicsompürével, és rátesszük a mozzarellát. 2. A zöldségekkel megszórjuk (gomba, piros paprika, cukkini, lila hagyma, padlizsán, spenót stb. íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk, majd lisztbe forgatva elősütjük. Egy nagy tálba a felszeleteljük a krumplit, a paprikát, a paradicsomot, a vörö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a sertéshúskockát kissé összeaprítjuk, kevés tűzforró olajon hirtelen megpirítjuk. Ha kellően körbepirult a hús, részletekben hozzáadhatjuk az időközben apróra vágott kápos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű