1 teljes kiőrlésű tortilllalap, 1 ek. paradicsompüré, 60 g kockára vágott mozzarella, 170 g enyhén megpárolt zöldség, olasz fűszerkeverék,
1. A tortillalapot megkenjük a paradicsompürével, és rátesszük a mozzarellát.
2. A zöldségekkel megszórjuk (gomba, piros paprika, cukkini, lila hagyma, padlizsán, spenót stb. ízlés szerint). Megszórjuk a fűszerkeverékkel.
3. 200 fokra előmelegített sütőben 5-10 percig sütjük.
Ez a fogás mindössze 358 kalóriát tartalmaz
A felaprított szalonnát süssük ki. A konzerv babról és kukoricáról öntsük a levet a szalonnazsírra, adjuk a léhez a paprikát, a hagymát, zöldpaprikát, és addig főzzük, amíg a lé fe...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűElőször a szószt készítem el: az első négy hozzávalót kis lábosba teszem és összefőzöm. A rizstésztát 10 percre meleg vízbe áztatom, csak addig, amíg megpuhul, nem kell itt megfőn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát felszeleteljük, picit megfonnyaztjuk, éppencsak, hogy a levét kieressze, és nagyjából elfője. A rizst a vaj és olívaolaj keverékén megfuttatjuk, míg üveges nem...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA száraz kenyeret apró kockára vágjuk. Egy tálban összekeverjük a 4 tojást, a 2 dl tejfölt és a lereszelt mozzarella sajtot, majd beleforgatjuk a kenyeret. Sózzuk, borsozzuk. A m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű