1 db csirke,15 dkg zsír,Töltelék,,2 db vízben áztatott zsemle.2 db tojás,20 dkg gomba,só,bors,1 csokor petrezselyem,
A feldarabolt gombát az apróra vágott petrezselyemmel a zsíron megpároljuk, hozzáadjuk a kifacsart zsemlét, a tojást, sózzuk, borsozzuk, majd a masszát a csirke bőre alá töltjük. Készíthetjük úgy is, hogy a tölteléket kizsírozott őzgerincformában külön sütjük, s köretként adjuk a csirkéhez. A gomba helyett összetört csirkemájat is rakhatunk a töltelékbe.
A combokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatjuk. Mikor kb. félpuhára...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítom. Ráteszem a piros paprikát. Megkeverem, mielőtt odakapna. Felöntöm annyi vízzel, hogy ízesíteni tudjam. Hozzáadom a combokat é...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: KözepesA húsokat sózzuk és borsozzuk, majd kiolajozott tepsibe tesszük és 25 percen át sütjük. A mézet és a curryt összekeverjük és átkenjük vele a húsokat, majd további 15 percen át süt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMosás és esetleges tisztítás (tokok kiszedése) után nagyjából egyforma, diónagyságú darabokra vágom. Egy mély lábasban felteszem a gázra. Vizet nem kell aláönteni, nagyon hamar el...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű