6 db alsó csirkecomb, 1 fej vöröshagyma, só, bors, őrölt pirospaprika, zsír, tejföl, liszt
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítom. Ráteszem a piros paprikát. Megkeverem, mielőtt odakapna.
Felöntöm annyi vízzel, hogy ízesíteni tudjam.
Hozzáadom a combokat és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje.
Puhára főzöm (1h).
Tejföllel, vízzel és lisztel behabarom.
Hagyom felforrni majd elzárom a tüzet.
Ha kell, utána ízesítem.
Köretként nokedlivel, vagy főtt tésztával tálalom.
A tisztított burgonyát vékony, hosszú szálakra reszeljük, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, a lisztet, ½ dl olajat, 1 dl tejfölt, sót és a lereszelt fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A húst megmossuk és bekenjük vajjal, majd belemártjuk a szószba. Tepsibe s...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűA lisztet, keményítőt, sót elkeverjük egy tálban, hozzáadjuk a tojást, és annyi vizet, hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk. A sütés során kell még víz, mert a tészta folyamatosan...
Elkészítési idő: 15 perc + sütés Nehézség: KönnyűCsirke pácolása: A Gong Bao csirke elkészítésének első lépéseként a csirkecombot laposra klopfoljuk, majd 1 cm-es kockákra vágjuk, egy tálba rakjuk, és összekeverjük a keményítőve...
Elkészítési idő: 20+15 perc Nehézség: Könnyű