1 kg kukorica fagyasztott 5 dl Főzőtejszín 1 fej vöröshagyma Rama margarin sajt pirospaprika bors só Delikát ételízesítő
Feldarabolt hagymát margarinon megpároljuk, hozzáadjuk a kukoricát, és a tűzről levéve pirospaprikával ízesítjük. Kevés vízzel felöntjük (kb.1 liter), összefőzzük,majd tejszínt adunk hozzá és újra felforraljuk.
Ízesítjük sóval, borssal , ételízesítővel. Reszelt sajttal tálaljuk.
Ez is agglegényesen készül minden faxni nélkül igaz van néhány lényeges pont is azt nagy betűkkel írom !!! A tojásokat fel verem alaposan NEM SZÉT VÁLASZTVA,a darát csak annyit kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsd meg a zöldségeket, és ízlés szerint vágd nagyobb darabokra. A nyakat alaposan mosd át, és hideg vízben tedd fel főni. Ha felforr, habozd le. Rakd bele a paprikát, a hagym...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA beáztatott, kicsavart, összemorzsolt zsemlét hozzáadjuk a darált húshoz és jól összegyúrjuk sóval, törött borssal és a tojásokkal. Apró gombócokat formálunk belőle. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított és jól megmosott tyúkot hideg vízben feltesszük főni. 2. Amikor felforrt, habját leszedjük és sózzuk. Kíméletesen főzzük. Ameddig hab van a tetején (úgy 30-4...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű