Hozzávalók:
50 dkg trappista sajt
30 dkg zsemlemorzsa
20 dkg liszt
5 tojás
1 teáskanál ételízesítő
kevés tej
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, és forgasd bele a sajtszeleteket, A tojást verd fel, és keverd bele az ételízesítőt. A szokásos módon kezdj el panírozni, vagyis először a lisztbe, azután a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgasd bele a sajtot. Ismételd meg még egyszer a műveletsort, a kettős panír szintén azért kell, hogy ne folyjon ki a sajt.
Helyezd egy tálba vagy zacskóba az elkészült szeleteket, és tedd be a mélyhűtőbe egy órára. Amikor letelt az idő, hevítsd fel az olajat, és 5-10 perc alatt süsd aranybarnára a sajtokat.ez garantálja, hogy nem fog a panírból kifolyni a sajt.
A húst megmossuk, kb. fél-egy cm-es szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, aki szereti, tehet rá még foghagymát is, majd hagyjuk állni. Addig a zöldségeket felszeljük, én a paprikát...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KönnyűA bacont pirítsd meg egy serpenyőben, szűrőkanállal szedd ki és tedd félre, majd ugyanebben a serpenyőben a hagymát párold puhára. A sütőtököt csak kockázd fel. Eközben egy nagy t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vesét félbevágjuk, az ereit és minden kis csatornáját kivágjuk, alaposan átmossuk, felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk, két ek olajon megfonnyasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű