menu

Családireceptkönyv.hu

Bableves - ahogy én készítem


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Fagyasztott bab - nincs meghatározott mennyiség, fazék nagyságtól függ
Zöldségek - petrezselyem, sárgarépa, zeller, karalábé, hagyma, fokhagyma
Só, bors, babérlevél, Marhahús kocka, Gulyás kocka, szemes bors, őrölt bors, paprika, Piros Arany, Gulyás krém
Ha van kicsi füstölt hús

Csipetke

Elkészítés:


Ha van füstölt hús, azt teszem fel előbb főni. A hagymát, babérlevelet beletesszük.
A zöldségeket megpucoljuk, feldaraboljuk. Egy másik fazékban kicsit pároljuk a fűszerekkel.
Most külön főztem a húst.
Külön párolódott a zöldség, viszont nem paprikás alapon, csak zsiradékon. Hagyma egyben.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: László
Galuska, Gigu féle
Galuska, Gigu féle

A zsírt ée a tojást villával összetör hozzá a liszt, normálisra besűrít forró levesbe szaggat

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hack Irén
Vegyes zöldség krémleves
Vegyes zöldség krémleves

A zöldségeket apróra vágjuk, 10 percig pirítjuk az olajon, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzzük. Turmix gépben pépesítjük, majd visszaöntjük az edénybe....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Katalin
"Vetkőzős" leves
"Vetkőzős" leves

A csirkemellet kurkumával, sóval és borssal feltesszük főni. A mogyorót, a hagymát, a fokhagymát, a csilit és a gyömbért összedaráljuk, kis olívaolajon megpirítjuk. A megpirított...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós medvehagymaleves
Diós medvehagymaleves

A medvehagymát megmossuk, lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk. A krumplit megpucoljuk, apróra kockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. Olajon megfuttatjuk, ha kez...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk