4 db egész csirkecomb
4 db nagy alma
4 db nagy fej vöröshagyma
rozmaring
csirkefűszer
fél dl fehérbor (én nem tettem bele)
A csirkecombokat befűszerezzük, kb. 15 percet állni hagyjuk.
A hagymákat megtisztítjuk, az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk.
A hagymákat cikkekre vágjuk és megpirítjuk, sózzuk.
Egy vajjal kikent hőálló tálba vagy tepsibe az almaszeleteket egymás mellé helyezzük, elosztjuk rajt a pirított hagymát, rátesszük a csirkecombokat, és leöntjük a borral.
Fóliával letakarva sütőben puhára pároljuk, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
http://kifoztuk.hu/receptjeink/foetelak-koretek/item/suelt-csirke-almas-hagymaagyon
A szalonnát felkockázom, zsírját kiolvasztom, a szalonna kockákat kiveszem tálalásig félre teszem, majd a visszamaradt zsiradékban megpirítom a felaprózott hagymát. Hozzáadom a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűhttp://gastrohobbi.cafeblog.hu/2017/02/07/bakonyi-csirkecombok-gmlm-videoval/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A cukkinit és a padlizsánt felcsíkozzuk és sóban állva félretesszük. 2. Addig a többi zöldséget megtisztítjuk, felcsíkozzuk. A sült kacsahúst szintén felcsíkozzuk. 3. A wok-o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk. Rátesszük a felkockázott húst és fehéredésig sütjük. ,majd a zúzott fokhagymát is Belekeverjük a ketchup-et ( paradicsompürét, )p...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű