- száraztészta
- szalonna
-tejföl
-reszelt trappista sajt
-só
Sós vízben kifőzzük a tésztát. Közben felkockázzuk majd megpirítjuk a szalonnát. Lereszeljük a sajtot.
Ha megfőtt a tészta az adagokat ízlés szerint tányérokon tálaljuk; Tészta, tejföl, rászórva a szalonna és a sajt.
A gombát negyedelem, a cukkinit ujjnyi széles darabokra vágom, a hagymát vékonyan felkarikázom, a fokhagymát lereszelem. A tésztát és az előkészített zöldségeket egy magas falú...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyűcsirkemell+fokhagyma--párolom+hagyma+répa--párolom+bab+paradicsomlé+fűszer--puhára főzőm. --Tejszín+liszt a ragúhoz--Tepsibe--Rizs+ragú+sajt--sütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csuszatésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lehűtjük, majd 1 kanál olajban átforgatjuk. Ezután félretesszük. Közben felszeleteljük a füstölt szalonnát. A juhtúrót és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A lisztből és a vajból, tojássárgájával, tejföllel és csipetnyi sóval, gyors mozdulatokkal omlós tésztát gyúrunk. Kilapítva fóliába csomagoljuk és fél órára hűtőbe tes...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű