- 3 öklömnyi vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- őrölt bors
- szegfűszeg
- fahéj
- cukor
- 1 ek só
- sűríteni: paprika
- szalicil vagy Na-benzoát
A 3 vöröshagymát és a 6 gerezd fokhagymát nyersen összeturmixoljuk.
A paprikát (sűrítéshez) megfőzzük, összeturmixoljuk.
A paradicsomléhez melegítés közben hozzáadjuk a fűszereket, a turmixolt vörös-és fokhagymát.
Ha híg, akkor a lében főtt paprikát is beleturmixoljuk.
Felforraljuk, majd amikor csökken a habja, akkor üvegekbe rakjuk ---> bele a szalicil ---> szárazdunszt!
A nap érlelte paradicsomot, csipetnyi só hozzáadásával megfőztem és turmixoltam. A hagymát felapróztam, a cukkinit felkarikáztam. Serpenyőbe teszek egy evőkanál olívaolajat, va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben kiméred a vizet és felteszed a tűzre.Beleaprítod a chili paprikákat. Hozzáadod a cukrot a fokhagymát az ecetet és a sót. Amikor jól összeforraltad akkor pedig elkev...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz almát lábosba tesszük, beleöntjük a vizet. Annyi víz kell bele, hogy éppen ellepje az almákat. Felforraljuk, és puhára főzzük. Közben a teljfölben simára kavarjuk az étezési ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHeat the olive oil over medium heat in a large skillet. Add the onion and cook until softened, about 5 minutes. Add the garlic and cook until fragrant, 30-60 seconds. Stir in the t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű