500 g cékla
1 evőkanál ecet
negyed teáskanál só
1 teáskanál cukor
100 ml olívaolaj
1 hagyma
3 gerezd fokhagyma
bors
A meghámozott céklát reszeld le. A zúzott fokhagymát kavard hozzá. Öntsd rá az ecetet, keverd össze és hagyd állni félórán keresztül. A hagymát szeleteld fel és pirítsd meg az olajban. Öntsd a céklához az olajjal együtt. Fűszerezd, keverd össze és tedd hűtőbe 1 órára.
Készíthető főtt és nyers céklából is!
A káposztát negyedekre vágjuk. Vékony csíkokat vágunk belőle - a kemény közepét nem használjuk. A szeletelésnél a káposztát úgy fordítjuk, hogy a kemény közepét körbevágjuk....
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűA céklát és az almát meghámozzuk és vagy egy nagylyukú reszelőn lereszeljük, vagy gyufaszál vastagra vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük,hozzátessük az áttört fokhagymát és a dur...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1.A tojásokat keményre főzzük. 2.A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. 3.A tojások fehérjét csíkokra vágjuk, és öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZubereitung Couscous nach Packungsanweisung garen, tendenziell aber etwas körniger lassen, da er sonst zu matschig wird. Die Paprika sehr klein würfeln, Frühlingszwiebeln in Ring...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű