5 tojás
1 nagy fej lilahagyma
1 nagy savanykás alma
1 csokor hónapos retek
2 dl majonéz
1 púpozott teáskanál mustár
ízlés szerint porcukor
csipetnyi őrölt fehér bors,currypor,só
A tojásokat megmossuk,majd hideg vízbe tesszük.A vízbe egy csapott evőkanál sót teszünk.A tojásokat 10 percig főzzük,majd hideg vízzel lehűtjük,és megpucoljuk.Közben mély tálban a majonézt simára keverjük a kefírrel,a mustárral,a borssal,curryporral,kevés sóval,cukorral.Az almát megmossuk,kicsumázzuk ,héjastól apró kockákra vágva azonnal a mártásba keverjük.A lilahagymát nagyon vékonyra vágjuk,lesózzuk,és kb 10 percig állni hagyjuk.Beleforgatjuk a mártásba,majd hozzáadjuka megmosott,csíkokra vágott retket,és utoljára a kis kockákra vágott főtt tojást.Az egészet óvatosan összekeverjük.és hűtószekrénybe tesszük.Pirítóssal tálaljuk.
Den Reis nach Packungsanleitung kochen und danach kalt abschrecken. Mais und Sojasprossen in eine Schale geben. Paprika, Karotten und Lauch sehr fein würfeln und ebenfalls in di...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók 1 kg aprószemű burgonya 1 fej salotta hagyma 5 tojás 5 dl tejföl 2 dl joghurt vagy kefír 2 kávéskanál dijoni mustár, lehet csípős is olívaolaj ízlés szeri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában főzöm, kihűlés után kockázom, hozzáadom a főtt tojásokat apróra vágva, valamint az előre lesózott, felkarikázott hagymákat. A majonézt összekeverem tejföllel és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk karikákra a tojást, és minden kavarjunk össze. KÉSZ! Mi egy kis friss petrezselyemmel és snidlinggel szoktuk megszórni, és rozskenyérrel tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű