6 darab főtt tojás
¾ csésze felcsíkozott zeller
1.5 dl zsírszegény görög joghurt
egy teáskanál dijoni mustár
fél teáskanál só
egy negyed teáskanál feketebors
egy evőkanál friss kapor, apróra vágva
fél csésze zsírszegény túró
Vágjuk karikákra a tojást, és minden kavarjunk össze. KÉSZ!
Mi egy kis friss petrezselyemmel és snidlinggel szoktuk megszórni, és rozskenyérrel tálaljuk.
A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. A darált húst összegyúrjuk az alapanyagokkal és a dinsztelt hagymával. Beletöltjük a főtt tojásokat. Zzsemlemorzsába megforgatjuk a r...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplit és a sárgarépát vágd apró kockákra, majd a zöldborsóval egyetemben külön-külön főzd meg őket. A tejfölt a majonézzel és a mustárral keverd össze. Ebbe a mártásba keverd...
Elkészítési idő: 1 óra15 perc Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket megpucolom, kimagozom, egyforma kockákra darabolom, majd a befőttek levével felöntöm. Tálaláskor tejszínhabbal, eperrel díszítem.
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűMossuk meg a burgonyát, de ne hámozzuk meg, majd főzzük puhára 20 perc alatt. Villával ellenőrizzük, hogy a belseje nem maradt-e kemény. Csepegtessük le és csavarjuk alufóliába,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű