20 dkg cukor
1 nagy csomag capuccinó
4 dl tejszín ( lehet főző)
2 dl tiszta alkohol
A cukrot megpirítjuk felöntjük 2 dl vízzel és forraljuk míg elolvad a cukor.
Beletesszük a capuccinót, a tejszínt és felfőzzük, ha kihűlt beletesszük az alkoholt is.
A gyömbért meghámozzuk és lereszeljük, majd a felforralt vízbe tesszük. Leszűrjük, ha iható hőmérsékletűre hűlt, hozzáadjuk a citromlevet és a mézet. Ennyi az egész
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűKedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA beleteszünk egy hatalmas csokor citromfüvet egy lábasba és felöntjük vízzel. Hűtőbe tesszük és másnapig állni hagyjuk. Másnap 10-15 percig felforraljuk, majd finom szűrőn szűrjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nutellát gőz fölött megolvasztjuk. Levesszük a tűzről, megszórjuk a mézeskalács fűszerrel, hozzákeverjük a tejszínt és a konyakot, alaposan kikeverjük, majd finom szűrőn átszűrjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű