menu

Családireceptkönyv.hu

Bélisz


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg cukor
1 nagy csomag capuccinó
4 dl tejszín ( lehet főző)
2 dl tiszta alkohol

Elkészítés:


A cukrot megpirítjuk felöntjük 2 dl vízzel és forraljuk míg elolvad a cukor.
Beletesszük a capuccinót, a tejszínt és felfőzzük, ha kihűlt beletesszük az alkoholt is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anikó
Gyömbér tea
Gyömbér tea

A gyömbért meghámozzuk és lereszeljük, majd a felforralt vízbe tesszük. Leszűrjük, ha iható hőmérsékletűre hűlt, hozzáadjuk a citromlevet és a mézet. Ennyi az egész

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ági
Tojás likőr
Tojás likőr

Kedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Citromfű szörp 2
Citromfű szörp 2

A beleteszünk egy hatalmas csokor citromfüvet egy lábasba és felöntjük vízzel. Hűtőbe tesszük és másnapig állni hagyjuk. Másnap 10-15 percig felforraljuk, majd finom szűrőn szűrjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Mézeskalácsos likőr
Mézeskalácsos likőr

A nutellát gőz fölött megolvasztjuk. Levesszük a tűzről, megszórjuk a mézeskalács fűszerrel, hozzákeverjük a tejszínt és a konyakot, alaposan kikeverjük, majd finom szűrőn átszűrjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk