8 tojásból piskóta melyben 6 kanál liszt , 1 kanál kakaó,kicsi sütőpor van.
Krém:
1 gesztenyemassza
1 dl meggylé
1 dl tejszín /Hullala/
kis rumaroma
A krémet kikeverjük
2 dl tejszínt habnak felverjük majd a krémmel összekeverjük,
A piskótát kettévágjuk és megkenjük a krémmel,meggyet ízlés szerint teszünk bele.
Ha híg a krém egy kis Aranka pudingport szórunk bele.
1. A tésztát kerek tortaformába megsütjük. 2. Krém készítése: 3 evőkanál lisztet a 3 dl tejjel jó sűrűre főzzük állandó keverés mellett, hagyjuk kihűlni. 3. Külön felfőzünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az alap hozzávalóit elmorzsoljuk, egy csatos tortaformát körben kibélelünk sütőpapírral, majd a morzsát a forma alján egyenletesen elsimítjuk. 180 °C-ra előmelegített sütőben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 160 C-ra előmelegítjük. A sütőpapírt a 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába illesztjük. A kekszet összemorzsoljuk. A vajat megolvasztjuk, a darált keksszel összegyú...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Közepes1. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a porcukrot fokozatosan adagolva hozzá. 2. Ezután a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, közben folyamatosan keverjük. 3. Keverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű