50 g kókuszliszt (zsírtalanított)
1 ek. lenmagliszt
3 db. egész tojás
25 g eritrit
fahéj
1 kk. só
1 kk. szódabikarbóna
almaecet
3 nagy ek. útifűmaghéj
1 ek. kókuszzsír felolvasztva
1 dl víz
A tojásokat és a vizet külön kevertem össze, majd beleforgattam a száraz részt. 10 percet állni hagytam, utána sütőpapíron formáztam. Annyira nyilván nem fonható könnyen, mint egy búzalisztes tészta, de azért egész könnyű vele dolgozni. Végül lekentem egy kis tojással és 30 percig sütöttem. Érdemes nézegetni, nehogy megégjen. (12 g CH)
175 fok 35 perc
Túl vizesnek tűnik a tészta.Tettem hozzá még 4 ek tápiókát,1 ek útifűmaghéjat(dupla adaghoz).Formázható,de egyszerre lágy és törős.
vizet a cukorral jól fel kell forralni. És utána ráönteni a többi összekevert hozzávalókkal. Jól ki kell hűteni. Célszerű előző nap elkészíteni. A receptből 6 db fél kilós beigli...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítjük el, hogy kihűlve tehessük a tésztára: a diós és a mákos hozzávalóit külön edényben felfőzzük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, négyfelé vágjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk. Kelesztjük 45-50 percet,majd a megkelt tésztát ketté vesszük.- 2 rudat fogunk készíteni - Mivel kalácsot készítünk h...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: KönnyűNačin pripreme Sve sastojke dobro umutiti. Za svaki rolat potrebno je po 4 kore. Kore ređati na sledeći način: prva kora - fil - druga kora - fil - treća kora - fil - četvrta ko...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű