10 dkg Yungas finoman őrölt manióka liszt
10 dkg őrölt mandula
5 dkg finomra reszelt éven túl érlelt parmezán
10 dkg folyékony kókuszolaj
5 dkg víz
1 teáskanál só
A hozzávalókat összegyúrjuk. Diónyi golyókat formázunk belőle, majd ostyasütőbe téve egyenként, fél perc alatt kisütjük.
A virslit hideg vízben felteszem főni, épp, hogy felrottyan, már ki is veszem, hűtöm. 4-5 fej hagymát felvágok, sózom, a virsli főzővizével forrázom, kicsit állni hagyom benne. Add...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6-8 évig csíraképes a görögdinnye, a sárgadinnye, az uborka, a spárgatök és a sütőtök vetőmagja. - 4-5 évig megőrzi a csíraképességét a káposztafélék, a fejes saláta, a spenót,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vizet a kenyérsütő üstjében elvegyítjük az élesztővel, majd hozzáadjuk az alaposan összekevert száraz hozzávalókat. A kenyérsütővel bedagasztjuk a tésztát, és az első kelesztést...
Elkészítési idő: 1,30 perc Nehézség: KönnyűKimérem egy tálba a vajat. A medvehagymát alaposan megmosom, majd felkockázom. Rászórom a vajra a medvehagymát és a sót, majd kézzel alaposan összedolgozom. Légmentesen zárható...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű