menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos tallér


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg Yungas finoman őrölt manióka liszt
10 dkg őrölt mandula
5 dkg finomra reszelt éven túl érlelt parmezán
10 dkg folyékony kókuszolaj
5 dkg víz
1 teáskanál só

Elkészítés:


A hozzávalókat összegyúrjuk. Diónyi golyókat formázunk belőle, majd ostyasütőbe téve egyenként, fél perc alatt kisütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Utopenec-ecetes hagymás pácolt virsli
Utopenec-ecetes hagymás pácolt virsli

A virslit hideg vízben felteszem főni, épp, hogy felrottyan, már ki is veszem, hűtöm. 4-5 fej hagymát felvágok, sózom, a virsli főzővizével forrázom, kicsit állni hagyom benne. Add...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Magok  szavatossága
Magok szavatossága

6-8 évig csíraképes a görögdinnye, a sárgadinnye, az uborka, a spárgatök és a sütőtök vetőmagja. - 4-5 évig megőrzi a csíraképességét a káposztafélék, a fejes saláta, a spenót,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
 Kis bucik
Kis bucik

A vizet a kenyérsütő üstjében elvegyítjük az élesztővel, majd hozzáadjuk az alaposan összekevert száraz hozzávalókat. A kenyérsütővel bedagasztjuk a tésztát, és az első kelesztést...

Elkészítési idő: 1,30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Medvehagymás fűszervaj
Medvehagymás fűszervaj

Kimérem egy tálba a vajat. A medvehagymát alaposan megmosom, majd felkockázom. Rászórom a vajra a medvehagymát és a sót, majd kézzel alaposan összedolgozom. Légmentesen zárható...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk