30 dkg reszelt trapista sajt
1 db tojás
1 evőkanál liszt
A hozzávalókat össze gyúrjuk, és tenyerünkel diónyi méretűre formázzuk,.
Bő, forró olajban kisütjük!
Frissen, tálaljuk!!
PANIROZNI NEM KELL!!
Az apróra vágott fokhagymát kevés olívaolajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a bébispenótot és kissé megfonnyasztjuk. Ezután hozzáadjuk a túrót,simára keverjük a spenóttal, majd hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpelyhet egy késes robotgépbe tesszük, és nagyjából megdaráljuk. A csirkemellel együtt tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást és az olívaolajat, hozzáreszeljük a hagymát, a fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük a tonhalat egy salátás tálba, és villával óvatosan törjük össze. Adjuk hozzá a hagymát, a zellert és a babot. Locsoljuk meg az olajjal és az ecettel. Sózzuk borsozzuk, és al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barna rizst előző este beáztatjuk. A brokkolit rózsáira szedjük, és beáztatjuk. A víz felét felforraljuk, majd beletesszük a brokkolit. Amikor újra forrni kezd, szűrőkanállal e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű